03/2019

23.04.2019 10:40

Zápis

ze schůze výboru místní organizace Českého rybářského svazu,z.s.,v Suchdole nad Lužnicí konané 1. března 2019

 

Přítomni DK Host

 

Hrbek,Hůrková,Klíma,Kubát, Telařík, Tvrzický Duda ,Šuster,

Šenkýř,Mikeš

 

Jednatel přivítal všechny na jednání výboru a konstatoval,že jsme usnášeni schopni.

 

ad.Ljp.Telařík-kontrola zápisu z minulé výbor.schůze,trvá úkol č.2,3119.Zápis jednohlasně schválen. ad.ž.jp.Telařfk-provedl vyhodnocení VČS - účast 81 členů + nejvyšší vedení ÚS ČRS(předseda + jednatel) a starosta města.Z diskuse nevyplynuly pro výbor úkoly do dalšího období. Usnesení z VČS bylo dle požadavků zasláno na JčÚS ČRS.

- zdůraznil činnost všech členů výboru, plnění jejich povinností i případných závazků.Byl avizován úmysl odchodu předsedy MO, situace se musí ujasnit, aby výbor dále pracoval s případným rozdělením kompetencí.

pí.Hůrková - podklady pro podání daňového přiznání má připraveny, tyto případně doplní a podá daňovému poradci.Bude nutno připravit nové smlouvy s "restituenty".

Úkol č.6/19 předat podklady pro daňové přiznání daňovému poradci, zjistit stav smluv s restituenty a dát návrhy na jejich aktualizaci do 13.04.2019 pí Hůrková

- VČS - občerstvení - byla uhrazena částka 6200,-Kč, nájmy rybníků uhrazeny. p.Tvrzický - úklid pískoven bude 6.4. - bude spolupracovat s městem, o dalších akcích informuje výbor příště.

p.Kubát - informovalo činnosti RS - doplní seznam na dovybavení RS

p.Klíma - informovalo nasazení 1 OA(tloušť - 500 ks) ,o stavu rybníků a potřebných pracech v areálu klubovny a na rybnících, krmení a násada bude zajištěna.

- 12. a 14.3. proběhne školení vedoucích RS

- nutno doplnit vybavení klubovny pro úklid ( mop)

Úkol č.7/19-doplnit vybavení na úklid, dodržet schválený rozpočet - do 13.4.19'pí Hůrková - byl zjištěn úhyn okouna na oválu

- proběhlo dle plánu školení nových členů ČRS

p.Hrbek - bude provedena po domluvě s vedením ZŠ v Suchdole n.L.propagace sportovního rybaření na této škole. Konkrétní akce bude dopřesněna,výbor bude informován.

internetové stránky jsou doplňovány

 

Poté se rozvinula diskuse o údajném odchodu stávajícího předsedy z funkce, příčinách a důvodech. Byly projednávány varianty a další činnost výboru. Výbor se bude řídit Stanovami a Jednacím řádem. Předsedu MO zvolila členská schůze přímo a na samotné VČS nebyl členům organizace tento úmysl předsedou přednesen a ani výbor o tom neměl žádné informace.

 

Příští výborová schůze se uskuteční 13.4.2019 v 17.00 hodin na klubovně.

 

Zapsal: Telařík Václav

 

místopředseda organizace: Hrbek David