06/2022

12.07.2022 10:41

Zápis č. 06/22

Ze schůze výboru místní organizace Českého rybářského svazu, z.s., konané 18. června 2022.

Přítomni: členové výboru: p. D. Hrbek, p. P. Klíma, pí. G. Hůrková,  p. J. Tvrzický, p. Mgr. M. Kouba

Omluveni: p. L. Kubát, p. MgA. Matouš Řeřicha,

DK: L. Šenkýř, J. Šuster

Hosté: p. P. Vlk

 

Předseda p. Hrbek přivítal všechny zúčastněné na jednání výboru MO a konstatoval, že je výbor usnášeníschopný.  

 

p. Hrbek předseda MO – provedl kontrolu zápisu z poslední (5/22) výborové schůze.

 

Úkol 11/21TRVÁ

Úkol 08/22 – SPLNĚNO

Úkol 09/22 – SPLNĚNO

Úkol 10/22 – SPLNĚNO

Úkol 11/22 – SPLŇENO

Úkol 12/22 – TRVÁ

Úkol 13/22 – SPLNĚNO

Úkol 14/22 – SPLNĚNO

Úkol 15/22 - SPLNĚNO

 

p. Hrbek, předseda MO

Došlá elektronická pošta – vždy rozesílána všem členům výboru dle kompetencí.

Popřál jubilantům a oslavencům z řad výboru a DK za aktuální období. (J.Š., J.T., M.K.)

Vyhodnoceny akce dětí a mládeže: DRK - pasování na rybáře, DRZ – Hrdlořezy, Den dětí Dvory nad Lužnicí – vše velice kladně, dle ohlasů aj. zpětných vazeb, má práce s mládeží vysoký potenciál.

Informoval o dosažení odměny v akci pořádané jeho zaměstnavatelem – firma EATON Elektrotechnika, ve které uspěl a díky tomuto bude na účet naší MO připsána částka od této firmy v hodnotě 500$ (cca 12.000Kč) na volnočasovou činnost práce s mládeží – celý výbor předsedovi za tuto aktivitu a hodnotný přínos srdečně poděkoval.

Do oběžníku firmy EATON zašle článek k dětským akcím.

Pohovořil o systému IS LIPAN.

Informoval o zpětné vazbě v korespondenci s dodavatelem elektrické energie, kdy nám byla na návrh, který jsme za MO podali, a který mohl vést ke snížení nákladů, vystavena prozatím STORNO odpověď.

Podal návrh po dlouhodobých problémech s chodem klubového počítače a k současné době z důvodu inovace v oboru technologií, na nákup nového PC. Hlasování: 5x PRO, 0x PROTI, 0x ZDRŽEL SE.

Úkol 16/22: Poptat adekvátní funkční PC pro potřeby MO v hodnotě max. 10.000Kč a předat nabídku k finálovému schválení výboru – p. L. Šenkýř (do konce 9/22).   

 

pí. Húrková – seznámila výbor s možnostmi spořicího účtu dle zadaného úkolu, z důvodu rozsahu informací zašle podrobnosti členům výboru elektronickou poštou.

p. Tvrzický – informoval o další provedené brigádě hromadného charakteru (18. 6. 22) na klubovně – tento systém brigády hodnotí kladně, členové se zatím vždy přihlásili, příští termín hromadné brigády vyhlásí na 17. 9. 22. Připojil poznatky k možnostem snížení nákladů na elektřinu. Úkol 17/22 – Zjistit podmínky re-kolaudace klubovny k účelům získat nižší tarif za el. energii – p. M. Kouba (do konce 9/22).

p. Mgr. M. Kouba – informoval o schválení naší každoroční žádosti na jednání zastupitelstva obce Suchdol nad Lužnicí (finanční dar na práci s mládeží a DRZ). Předal účty provedených nákupů v jeho režii k akcím pro děti.

p. L. Šenkýř (DK) – informoval o osobní přítomnosti při vykonávání závěrečných zkoušek DRK a neshledal žádné pochybnosti. Požádal výbor, zejména kompetentní osoby, které přejímají rybí násady, o možnosti kontaktovat DK při této činnosti – ryb.hospodář P. Klíma bere na vědomí.

 

p. Klíma – poděkoval za účast a práci na akcích pro děti a mládež.

Informoval o nasazování ryb, které proběhlo na našich revírech: Lipan 1000ks řeka Lužnice, úhoř a pstruh duhový 50kg – pískovny Tušť. Potvrdil výboru osobní účast na Konferenci JčÚS, která se bude konat 21.6.2022 v Českých Budějovicích.

Závěr, různé: V prázdninových měsících červenci a srpnu se schůze nekonají. Termín příští výborové schůze stanoven na 17. září 2022 od 18.00 hodin. Předseda MO popřál všem krásné léto a dovolenou.

*použito: DK – dozorčí komise, DRK – dětský rybářský kroužek, DRZ – dětské rybářské závody.

Zapsal: Petr Klíma                                                                            Předseda organizace: p. David Hrbek